Disclaimer

Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer.

Artikel 1. Algemeen
1.1 Mormina Events (hierna “wij”, “ons”, “onze”) biedt deze website en de informatie op deze website aan als een dienst aan onze klanten en het publiek. Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met de voorwaarden en bepalingen zoals uiteengezet in deze disclaimer.

Artikel 2. Aansprakelijkheid
2.1 Wij streven ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken op onze website. Echter, wij garanderen niet de volledigheid, juistheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie voor welk doel dan ook.

2.2 Mormina Events is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of punitieve schade die voortvloeit uit het gebruik van, of het onvermogen om gebruik te maken van, de informatie op deze website.

Artikel 3. Externe links
3.1 Deze website kan links bevatten naar externe websites waarover Mormina Events geen controle heeft. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, privacypraktijken of nauwkeurigheid van de informatie op externe websites.

Artikel 4. Intellectueel Eigendom
4.1 Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, en multimedia, is eigendom van Mormina Events, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om deze inhoud te reproduceren, verspreiden of gebruiken zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

Artikel 5. Wijzigingen
5.1 Mormina Events behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website en deze disclaimer op elk moment en naar eigen goeddunken te wijzigen. Wij raden aan om regelmatig de disclaimer te controleren op eventuele wijzigingen.

Artikel 6. Toepasselijk recht
6.1 Deze disclaimer is opgesteld in overeenstemming met het Nederlands recht. Eventuele geschillen die voortvloeien uit het gebruik van deze website zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar Mormina Events is gevestigd.

De op deze pagina weergegeven informatie kan aangevuld of gewijzigd worden!
Datum laatste wijziging: 11-10-2023

Home Contactpagina

Mormina Events

Contactadres: (geen bezoekadres)
T.E. Teunissenwei 49
9104 ER
Damwâld

KVK NR.: 73687200
BTW.NR.: NL001442032B94

E-mail: info@mormina-events.nl
Telefoon: 06-23969325

Openingstijden:
Ma. t/m Za. | 09:00 tot 17:00 uur
Zo. Gesloten