Meest gestelde vragen

Hieronder treft u een overzicht aan van de meest gestelde vragen!

Hiervoor bieden wij verschillende mogelijkheden aan! Om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken kunt u contact met ons opnemen voor een vijblijvend gesprek.

NB!
Wij bieden, naast de Mormina Parade Truck, ook andere sponsor mogelijkheden aan. Denk hierbij aan overdekte muziek evenementen, markten, beurzen, etc. Neem voor meer informatie contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bij Mormina Events staan wij altijd open voor samenwerking(en) met artiesten. Stuur ons uw profiel (n.a.w., website, socials, etc.) en omschrijving van uw dienst of act en wij nemen hierover z.s.m. contact met u op.

Ook voor Horeca gerelateerde bedrijven staan wij bij Mormina Events wij altijd open voor samenwerking(en). Stuur ons uw profiel (n.a.w., website, socials, etc.) en omschrijving van uw product(en) en wij nemen hierover z.s.m. contact met u op.

Ook voor marktkraamhouders of verkoop bedrijven staan wij bij Mormina Events wij altijd open voor samenwerking(en). Stuur ons uw profiel (n.a.w., website, socials, etc.) en omschrijving van uw product(en) assortiment en wij nemen hierover z.s.m. contact met u op.

Voor al uw overige vragen verwijzen wij u naar onze contactinformatie!

Home Contactpagina

Mormina Events

Contactadres: (geen bezoekadres)
T.E. Teunissenwei 49
9104 ER
Damwâld

KVK NR.: 73687200
BTW.NR.: NL001442032B94

E-mail: info@mormina-events.nl
Telefoon: 06-23969325

Openingstijden:
Ma. t/m Za. | 09:00 tot 17:00 uur
Zo. Gesloten