Over ons & Diensten

Mormina Events organiseerd en faciliteert evenementen, feesten en partijen in de breedste zin van het woord. Ook werken wij nauw samen met bedrijven en gespecialiseerde organisaties om elk evenement tot een groot succes te maken.

Muziek Evenementen en Parades

Naast het organiseren van eigen evenementen of evenementen van derden, participeert Mormina Events tevens in grote evenementen over de hele wereld zoals bijvoorbeeld de demonstratie parade “Rave The Planet” te Berlijn met een eigen paradetruck.

Markten, Braderieën, Beurzen en Exposities

Voor bovengenoemde hebben wij een groot scala aan mogelijkheden en kunnen faciliteren in zaken zoals catering met bijvoorbeeld warm en koude buffetten, dranken, snackwagens en foodtrucks, etc. Maar ook marktkramen, tenten, standbouw, (online)ticket- en muntverkoop, betaalzuilen, beveiliging, promotie, etc. behoren tot de mogelijkheden.

Verhuur

Voor zowel kleine als grote evenementen hebben wij meerdere mogelijkheden in het verhuren van bijvoorbeeld licht en geluidsapparatuur (eventueel inclusief technicus), horeca apparatuur zoals buffetbenodigdheden, kook apparatuur, mobiele keukens, kermis attracties, etc.

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Home Contactpagina
Licht en geluidsapparatuur
Foodtrucks